TV2Nettavisen

Slik ender serien

Av Thomas Enger - 21.sep.2006 @ 14:30:20
En kjapp, nokså meningsløs, men like fullt morsom (for meg i hvert fall), titt inn i krystallkula avslører hvordan serien ender i år.


Jeg skrev en blogg tidligere i årets fotballsesong der jeg raljerte litt over avisenes evinnelige tabelltips før sesongen. Som oftest stemmer jo "ekspert-uttalelsene" ikke så veldig med virkeligheten, men det er nå engang morsomt å spekulere litt, tippe litt, forsøke å ta en titt inn i glasskula.

Det er seks serierunder igjen. For Rosenborg er det sju.

Jeg legger hodet på blokka igjen og forsøker meg på et slags tips på hvordan det går resten av året. Jeg tar utgangspunkt i de tre topplagenes resterende kamper, vurderer hva de kan ta med seg av poeng fra de ulike oppgjørene, og så summerer jeg opp til slutt.

Jeg oppfordrer samtidig dere til å gjøre det samme. Skriv inn deres egne forslag i kommentarfeltet under bloggen.

Ingen kamper mot slutten er enkle, fordi det kan handle om å beholde plassen i Tippeligaen, vinne den, eller skaffe seg en Royal League-billett som kan gi penger i klubbkassa og erfaring mot andre skandinaviske topplag. I tillegg skjer det som regel noe med hodene til fotballspillere når det nærmer seg slutten av en sesong. Særlig hvis man lukter gull. Bare se på hva som skjedde med både Vålerenga og Start i fjor. Ingen av dem imponerte i de fem-seks siste kampene, for å si det forsiktig.

Brann virker å være på vinnersporet igjen etter en litt treg start på høsten, og de har også hentet inn forsterkninger i form av Eirik Bakke og Ardian Gashi. Laget har likevel tre vanskelige bortekamper igjen, i tillegg til en meget vrien hjemmedyst mot formlaget fremfor noen for tiden - Rosenborg. Skjønt - det skulle man kanskje ikke tro når man så cup-semifinalen mot Sandefjord torsdag kveld…

Jeg tror ikke Brann tar noen trepoengere på utebane av de oppgjørene som står igjen. Et Tromsø-lag i akutt poengnød kommer også til å mobilisere alt de har, og det kan fort bli null poeng for Brann på Alfheim. Hjemme mot Odd og Ham-Kam bør det bli trepoengere, men Lyn på Ullevaal Stadion er ingen lett oppgave. Ei heller Viking borte. Og RBK på Brann Stadion lukter det poengdeling lang vei av.

Jeg tror ikke Brann tar mer enn ni poeng resten av sesongen og ender på en 3. plass.

Rosenborg virket helt inntil torsdag kveld nokså uimotståelige, selv om de langt ifra har imponert rent spillemessig. Rosenborg har også et tett kampprogram igjen. En slik påkjenning skal man aldri undervurdere, særlig når seriegull står på spill, og psykologi vil sånn sett spille en viktig rolle når det drar seg til.

Men RBK har en bred stall med mange kvalitetsspillere, som har bred erfaring med å kjempe om gull. Helgens kamp mot Odd Grenland blir sånn sett en nøkkelkamp, siden det er første dyst i en lang rekke av kamper på kort tid. Får de en god start i Skien, kan det trønderske toget bli vanskelig å stoppe. Deretter venter to hjemmekamper på rad (hengekamp mot Tromsø og mot Lyn). Rosenborg skal være bedre enn begge disse, men det trodde alle om Sandefjord også…

Jeg tror torsdagens tap virker som en vekker for Rosenborg, og at de unngår tap resten av sesongen. Jeg tror også at de bare mister poeng i borteoppgjørene mot Ham-Kam, Brann og FFK. Resten vinner de. Det tilsvarer 15 poeng.

Lillestrøm har en i utgangspunktet greiere reise, med bortekamper mot Molde, Sandefjord og Odd Grenland igjen på programmet. Hjemme møter de "bare" Stabæk, Tromsø og Lyn - alle hjemmekamper som bør ende med tre poeng.

Molde og Odd er kapable til å slå LSK, selvfølgelig, men jeg tror det blir poengdeling i de to kampene. Dermed ender LSK opp med 14 poeng på de seks kampene som står igjen.


Her er oppsettet:

BRANN:

21 Tromsø - Brann 0p

22 Brann - Odd Grenland 3p

23 Lyn - Brann 1p

24 Brann - Rosenborg 1p

25 Brann - HamKam 3p

26 Viking - Brann 1p

Totalt: 9p

ROSENBORG:

20 Rosenborg - Tromsø 3p

21 Odd Grenland - Rosenborg 3p

22 Rosenborg - Lyn 3p

23 HamKam - Rosenborg 1p

24 Brann - Rosenborg 1p

25 Rosenborg - Viking 3p

26 Fredrikstad - Rosenborg 1p

Totalt: 15p

LSK:

21 Molde - Lillestrøm 1p

22 Lillestrøm - Stabæk 3p

23 Sandefjord - Lillestrøm 3p

24 Lillestrøm - Tromsø 3p

25 Odd Grenland - Lillestrøm 1p

26 Lillestrøm - Lyn 3p


Totalt: 14p

Det betyr at Brann får 49 poeng, Lillestrøm får 50, mens Rosenborg blir serievinner med 51 poeng.

Hva tror du? Skriv inn dine forslag i kommentarfeltet under.

Meningsytringer som omhandler mannlige og kvinnelige kjønnsorganer, eller hets i en eller annen form enten mot undertegnede eller andre, blir for øvrig fjernet.

Heia Tufte.

Kommentarer:
Postet av: jinx

Ser det som veldig sannsynlig at RBK og / eller LSK går på minst ett tap.

22.sep.2006 @ 10:26:45
Postet av: Big Boss

Makan te synsing!

RBK viste vakletakter igjen igår mot Sandefjord, og har i cupen fått med seg alle ondene. (Les; spilt alle kampene som foregår paralellt med serien, og fått den mentale påkjenning det medfører å bli rundspilt og å ryke ut)

LSK er jo uten tvil det mest ustabile av de tre topplagene. Foruten den gode starten de fikk i årets sesong hadde LSK vært på nedre halvdel av tabellen. Av den enkle grunn at LSK har vært mindre god over lengre tid en de har vært god tipper jeg at de stjeler den siste royal-league plassen.

Med to små endringer på ditt ressonnement om Brann, uavgjort mot Tromsø i poengnød, og seier mot et utslitt viking som har reddet plassen... SÅ kan du regne ut hva totalen blir ved sesongslutt.

22.sep.2006 @ 10:32:44
URL: http://www.brannblirseriemester06.no
Postet av: oj3

En ting er nå Rosenborg - de kan jo vinne resten hvis de får flyten.

Men at Lillestrøm skal score i overkant i hver eneste av de seks kampene slik som antydet her. Hmm, veldig sannsynlig ...

22.sep.2006 @ 10:41:24
Postet av: Seriegull

Må jo si at jeg er mest interresert i hva Brann gjør og gleder meg allerede til helgens kamp. For med seier over tromsø er jo Brann seriemester. Med 52poeng :-)

22.sep.2006 @ 10:47:32
Postet av: Kniksen

Er glad du skrev at Rosenborg avar umotstålige
inntil på Torsdag.
For makan til spill mot Sandefjord, virker det ikke som om de er stabile nok, til noe seriegull.

22.sep.2006 @ 10:50:30
Postet av: Anders R

eg tror nok at laget fra Bergen, Brann tar gullet. de har fått to veldig gode midtbanespillere i Bakke og Gashi. Bakke og Andresen på sentral midt er den beste kombinasjonen på midtbanen. de har en solid vaagan moen på venstresiden og kan velge mellom terrieren og løpsmaskinen Gashi eller fintesterke Miller på høyresiden. og om Bakke eller Andresen blir sliten har de Haugen i bakhånd som løper mer enn alle. sæternes og Winters har funnet nettmaskene igjen og Sigurdson er solid som banken i forsvaret. brann avgjør nok serien i nest siste hjemmekamp mot viking. de tar også 3 poeng mot Tromsø og Rbk.
Rbk spilte utrolig dårlig mot Sandefjord i cupen. og eg tror de kommer til å tape minst 2 kamper.
Lsk har vert veldig ustabil i det siste. de er for meg ute av gullkampen. de bør bare passe seg for Stabæk, som eg tror tar bronsen.
Brann vinner serien i år;)

22.sep.2006 @ 10:55:31
Postet av: Hoffern

Jeg er litt enig med jinx, og tror også at RBK og LSK går på mint ett tap. Jeg tror at den smellen RBK fikk i går, den kommer de til å slite med utover i oktober, og jeg synes du underslår eller undervurderer Branns spillerstall. De har ikke bare styrket midtbanen, de har også fått en ny midtstopper, som jeg tror vi vil få se i løpet av serieinnspurten. Jeg tror Brann vinner serien, Brann er ett lag som må angripe for å være gode, og med den spillerstallen laget rår over, så kan jeg ikke se at de ikke skal få mere enn 9 poeng på de resterende kampene. Styrken til innbytterbenken er til Branns fordel, for man må jo regne med at alle lag vil måtte slite i forhold til dommerens kortstokk. I forhold til ditt oppsett, så forandrer jo alt seg hvis de kun slår RBK, og resten går som du tror, men jeg tror Brann vinner flere kamper, den første allerede på søndag mot ett hardt presset og sykdomsforfulgt TIL.
Hva skjer med RBK og Høgmo, det er også ett poeng, kommer han tilbake, hvordan vil det slå ut? Personlig, så tror jeg det vil virke negativt inn.
Når det gjelder LSK, så har de fått en gavepakke fra forbundet når Hoseth må stå over i kampen på søndag, jeg mener det må være lov å bruke såpass skjønn at det kortet han fikk mot FFK burde blitt strøket, men forbundet blir man aldri kloke på, de bruker tv bilder etter forgodtbefinnende.
Min sluttabell blir som følger:

Brann 54 poeng, RBK 51 poeng, LSK 46 poeng

Og helt til slutt...Tufte har ingenting med fotball og gjøre.

22.sep.2006 @ 10:58:03
Postet av: Morty Wergis

Dette var skikkelig elendig skrevet!
Hvorfor skulle ikke Brann vinne noen av sine resterende bortekamper? Brann har vært et særdeles bra bortelag i år. Du tror Rosenborg vinner? Ja, var en imponerende forestilling mot Sandefjord. Tørum har bare vunnet kamper siden han overtok som trener, nå har han møtt motgang, og jeg tviler sterkt på at Rbk tar tittelen i år. Lillestrøm er for ustabile til å ta gull. Ja, da var vi tilbake til Brann da. Vi har Charlie Miller, Martin Andresen, Bengt Sæternes, Petter Vaagan Moen, Eirik Bakke, Robbie Winters, Kristjan Ørn Sigurdsson og Håkon Opdal for å nevne noen. Dette er KLASSESPILLERE! Og som trener har vi Mons Ivar Mjelde! Vi har et kanonlag, vi har moral, vi har norges mest fantastiske supportere, vi har Rbk på Brann stadion og der får de GRISEBANK! Det blirr gull i år! TRO MINE ORD! PS! Den spåkulen din er nok defekt, gitt!

22.sep.2006 @ 11:11:28
URL: http://www.wwergis.com
Postet av: Didrik

Jepp, endelig en som har forstått. det.

Gullet kommer til Trondheim.

LSK ryker, ikke gode nok, Brann er en gjeng godt betalte spillere, men har ikke psyke nok til å stå løpet ut.

Bergensere er ikke sterke nok, mentalt sett. Til å være landets nest største by, er det bemerkelsesverdig hvor lite de får til. Trøndelag har flere statsråder, hvor mange har Bergen...Og Bergens største kjendis, Idar Vollvik, er sdelvsagt trønder...

Bergensere er store i munnen, men jeg tror de har lav selvtillit. Med god grunn

22.sep.2006 @ 11:14:06
Postet av: Julemiddag1

Jeg synes du velger å gi RBK veldig mye tillit, til tross for spillet igår. De siste sesongene har de vært veldig mye opp og ned, og man kan egentlig snakke om "streaks". I gode perioder vinner de nesten alt, men de har virkelig hatt sine dårlige perioder også. Det store spørsmålet er jo om gårsdagens kamp var et rent arbeidsuhell og en engangsforeteelse, eller om det er starten på en ny "loosing streak" ala den vi så på forsommeren både ifjor og i år. Jeg heller faktisk til det siste.

Ellers ser jeg veldig frem til seriefinalen, og akkurat den mener jeg også støtter opp rundt at seriegullet ikke går til Trondheim. En hjemmesterkt Brann, med massiv støtte fra tribunen, og med kvalitet og mot til å dominere kampen, tror jeg tar 3 poeng her. Ihvertfall dersom Rosenborg ikke spiller opp mot sin max. Og hvor ofte har Rosenborg levert max siden Tørum tok over? En hel kamp mot Stabæk, en omgang mot Lillestrøm. Ellers har de langtfra imponert, og ved flere anledninger vært heldige som har gått av banen med 3 poeng.

Fordel Brann!

22.sep.2006 @ 11:14:43
Postet av: Ole

I min krystallkule taper aldri LSK, og det har stemt 16 av 20 ganger. Ser at T.Enger heller ikke tror de taper noen av de gjenstående kampene, og 14 poeng til er ganske realistisk selv om jeg tror det blir seier i Molde. Det eneste jeg er bekymret for er at Fugla har så mange drittlag igjen, og hvis ikke Der Uwe klarer å motivere spillerne nok, kan de miste verdifullepoeng i innspurten. Men 50 poeng vil uansett holde til seriemesterskap 2006.

Det gjenstår å se om de desprate innkjøpene til Brann kan bidra til at det blir en spennende serieinnspurt. Tror ikke klarer mer enn 8 p.

RævBK viste høstformen sin mot Sandefjord, og kommer garantert til å gå på flere smeller. Borte mot Odd, Ham-Kam, Brann og Fredrikstad klarer de ikke å samle mer enn 3 p. til sammen.

Alt er duket for å feire LSKs 6 seriemesterskap senere i høst...

22.sep.2006 @ 11:20:55
Postet av: Per

Ser at du tror Brann bare tar 3 plassen, mener at du tar feil når det gjelder poengfangsten mot Tromsø kontra Rosenborg. Hvorfor skulle Brann tape mot laget som ligger nederst, samt klare uavgjort mot laget du tror vinner serien.
Det er jo helt ulogisk. Hvis du tror Tromsø vinner mot Brann, netopp fordi de trenger poeng, er vel motivasjonen til Rosenborg som kan vinne serien minst like stor. Nei du bommer nok på ditt tips her.

22.sep.2006 @ 11:25:50
Postet av: Bård

Hei...
Da jeg har gått gjennom alle gjenstående kamper, så har jeg følgende sluttstilling;
Brann 52 poeng
LSK 48 poeng
RBK 48 poeng
Målforskjellen vil avgjøre her, til Lillestrøm sin fordel.

Tror Brann tar 3-poenger i kampene mot Tromsø, Rosenborg og Viking, mens de spiller uavgjort mot Odd, Lyn og Ham Kam.
Kan være de går på et eller to tap mot de sistnevnte, men skal likevel holde.
Er enig med vedkommende over her som tror de vil vinne i Stavanger, da Tom Nordlie da allerede har sikret plassen for Stavangerlaget.
At de slår Rosenborg på stadion er jeg ganske sikker på, det er den sikreste seieren de har igjen.
Rosenborg er litt på etterskudd, har hengekamp og en grusom cupopplevelse i bakhodet.
Men de mobiliserer og vinner mot Tromsø, Brann og Lyn, spiller uavgjort mot Odd, Ham Kam og Fredrikstad, mens de taper for Brann.
De kan også tape mot FFK borte i siste kamp, om de spiller for plassen (husker siste serieomgang i Kr.sand ifjor...-uff).

Lillestrøm vinner mot Stabæk, Tromsø og Lyn, men avgir poeng mot Molde borte (tøff kamp), Sandefjord borte (spiller for å overleve, og på cupentusiasme) og Odd.

Tror som man kan se at både Brann og Lillestrøm fullfører resten av sesongen uten tap.

Nøkkellag i sluttspurten er jo Odd og Tromsø, som skal spille mot alle tre topplagene, men tror de tre gullkandidatene får med seg 4 poeng alle sammen fra disse kampene (seire mot TIL og uavgjort mot Odd).

Mine tips her gjør det jo enda verre for TIL å overleve, med 0 poeng i 3 av siste 6, så er redd TIL rykker ned om de ikke vinner de 3 andre kampene i sluttspurten.

Til sist så kan jeg jo håpe at Brann, Rosenborg og Lillestrøm taper alle de siste (Brann - Rosenborg uavgjort da), og Start vinner sine siste 6, så har vi seriemestere fra Sørlandet igjen....:-)

22.sep.2006 @ 11:30:38
Postet av: Arne

Rosenborg er best, og det vil bli seriegull.
Eksamen for disse lagene er spill i Europa. Brann ryker ut for et middels svenst 1. div. lag. Andre norske lag ryker ut i tur i orden. Nå har Rosenborg hatt et par dårligere år, men de er på tur tilbake. Og allerede nå: Utvilsomt best i Norge, og det eneste laget som er godt nok for Europa.

22.sep.2006 @ 11:36:33
Postet av: Jørn

Synes denne krystallkulekikkingen din virker veldig partisk. Jeg har kikket i en annen kule og der kommer Lillestrøm sist. Jeg er litt mer usikker på hvem som vinner av Brann og RBK. Det kan bli jevnt og blir muligens avgjort på Brann Stadion når de to lagene møtes der.

22.sep.2006 @ 11:41:20
Postet av: Mads

Jeg må le litt av innlegget ditt her. Du sier at Lillestrøm møter "bare" Tromsø og Lyn. Mens Brann møter vanskelige Tromsø og Lyn. Derfor mener du Lillestrøm kommer foran Brann på tabellen. Det er så mange logiske brister i dine synspunkter, og dette er bare et eksempel.

22.sep.2006 @ 11:44:45
Postet av: Brann Champions

BRANN:

21 Tromsø - Brann 0p

22 Brann - Odd Grenland 3p

23 Lyn - Brann 0p

24 Brann - Rosenborg 3p

25 Brann - HamKam 3p

26 Viking - Brann 0p

Totalt: 9p

ROSENBORG:

20 Rosenborg - Tromsø 3p

21 Odd Grenland - Rosenborg 3p

22 Rosenborg - Lyn 1p

23 HamKam - Rosenborg 3p

24 Brann - Rosenborg 0p

25 Rosenborg - Viking 1p

26 Fredrikstad - Rosenborg 1p

Totalt: 12p

LSK:

21 Molde - Lillestrøm 1p

22 Lillestrøm - Stabæk 1p

23 Sandefjord - Lillestrøm 3p

24 Lillestrøm - Tromsø 3p

25 Odd Grenland - Lillestrøm 0p

26 Lillestrøm - Lyn 3p

Totalt: 11p


Dermed

1.BRANN 49 poeng
2.RBK 48 poeng
3.LSK 47 poeng

22.sep.2006 @ 12:37:44
Postet av: Silje

Dette må være det mest useriøse innlegget jeg har lest i sjangeren fotball-kommentar hele denne sesongen.. Flere før meg har pekt på de mange logiske bristene som følger av resonnementene dine, så jeg gidder ikke å gjenta de.

Vil bare utheve det du selv sier om at dette er et "nokså meningsløst" innlegg. Ja, det er det. Og når du "legger hodet på blokken" stiller du deg selv lagelig til for hogg. Makan til usereiøst innlegg med så dårlig begrunnede påstander skal man lete lenge etter!

22.sep.2006 @ 12:54:17
Postet av: Upartisk

Det er utrolig uinteressant å lese hva Bannfansen måtte mene. De trodde jo på seriegull, selv når de lå i 2. divisjon!

22.sep.2006 @ 12:57:52
Postet av: Geir

Her er fasit uavhengig av antall poeng.

1.LILLESTRØM
2.brann
3.rosenborg

22.sep.2006 @ 13:16:43
Postet av: ole kvamsø

Hei.
Ok så har Brann forsterket laget med Bakke og Gashi. Men Bakke har fortsatt noen kamper å gå for at han skal kunne vise hvor god er han i den norske eliten. Han er god, ingen tvil om det, men det må flere til i rundt han for å vinne serien. Jeg er veldig glad for at Brann satser så offensivt som de gjør. Det må vi ha her i Norge for å få hevet nivået. LSK er så ugjevne i prestasjonene og har ikke den brede stallen for å kunne vinne serien i innspurten.
Men skulle de gjøre det, så er det selvfølgelig det mest imponerende av de tre lagene som ligger der nå å kniver. Men dessverre så trur jeg ikke den tyske trenerstilen holder for å vinne serien.
Så har vi RBK som er mit lag, først så må alle vere enige om at Haugmo må få bli frisk så fort som mulig. Han er en kjempe trener, og jeg er sikker på at Tørrum og de andre RBKerne på brakka ønsker han tilbake i toppform.
Vel så tapte RBK cup kampen mot sandefjord, og jeg sier bare cup er cup, og RBK spillerne i forsvaret hadde vunnet kampen på forhånd.
Og det er her den største forskjellen mellom Eggen og de andre trenerne som har regert RBK.
Eggen motiverte spillerne noe helt.... ja utrolig foran kamper mot så mye antatt svakere lag. Dette var han en mester på. Og for de som husker historien så var det mot slike lag seiers sifrene ble store. Dette tror jeg trenere hos RBK i dag ikke er like flinke til.
Men når det er sagt så har også historien vist at RBK er et formlag på høsten. Og med sine erfaringer og med den sterke stallen de har i dag, bortsett fra forsvaret kanskje, så vinner de Serien.

RBK = Gull
Brann = Sølv
LSK = Bronsje

22.sep.2006 @ 13:46:50
Postet av: Stian

Dette kommer til å bli utrolig jevnt og alt avgjøres sikkert i siste serierunde. Men jeg tror Brann fikser det med et nødskrik, da RBK taper borte mot FFK i siste runde og Brann klarer uavgjort på Viking stadion. LSK taper borte mot Odd og Molde, men avslutter med seier mot Lyn uten at det hjelper. Det blir bronse på fugla.

22.sep.2006 @ 13:49:11
Postet av:

etter gårsdagens semifinale, så er vel ikke dette umulig i de siste kampene:

Rosenborg - Tromsø 0-2

Odd Grenland - Rosenborg 2-0
Tromsø - Brann 2-1
Sandefjord - Viking 1-2
Stabæk - Fredrikstad 3-4
Molde - Lillestrøm 2-0
Vålerenga - Start 3-1
HamKam - Lyn 1-0

Lillestrøm - Stabæk 0-3
Fredrikstad - Sandefjord 1-0
Viking - Tromsø 3-3
Brann - Odd Grenland 0-1
Rosenborg - Lyn 0-3
Start - Molde 0-2
Vålerenga - HamKam 2-1

Lyn - Brann 2-0
Odd Grenland - Viking 1-2
Tromsø - Fredrikstad 3-2
Sandefjord - Lillestrøm 2-0
Stabæk - Start 1-2
Molde - Vålerenga 1-2
HamKam - Rosenborg 1-0

Vålerenga - Stabæk 1-2
Start - Sandefjord 1-2
Lillestrøm - Tromsø 0-1
Fredrikstad - Odd Grenland 1-0
Viking - Lyn 1-0
Brann - Rosenborg 0-1
Molde - HamKam 2-1

Rosenborg - Viking 0-1
Lyn - Fredrikstad 1-2
Odd Grenland - Lillestrøm 6-0
Tromsø - Start 2-1
Sandefjord - Vålerenga 1-2
Stabæk - Molde 3-4
Brann - HamKam 0-1

Molde - Sandefjord 2-1
Vålerenga - Tromsø 1-2
Start - Odd Grenland 2-0
Lillestrøm - Lyn 0-1
Fredrikstad - Rosenborg 4-2
Viking - Brann 2-0
HamKam - Stabæk 1-2

Da hadde vi endt opp med denne tabellen:

Vålerenga 26 12 4 10 42-34 8 40
Brann 26 12 4 10 35-31 4 40
Rosenborg 26 11 6 9 33-31 2 39
Odd Grenland 26 10 8 8 38-30 8 38
Lyn 26 11 5 10 34-32 2 38
Stabæk 26 10 7 9 44-36 8 37
Fredrikstad 26 10 7 9 40-43 -3 37
Tromsø 26 10 6 10 37-38 -1 36
Viking 26 10 6 10 31-33 -2 36
Molde 26 11 3 12 35-39 -4 36
Start 26 10 6 10 29-33 -4 36
Lillestrøm 26 10 6 10 35-41 -6 36
HamKam 26 9 4 13 36-36 0 31
Sandefjord 26 8 4 14 34-46 -12 28

morro med Lillestrøm på kvallik!!

22.sep.2006 @ 14:05:58
Postet av: Bjarne Bernesen

Jeg tror at Brann tar dette hjem. De er høstens soleklare vinnere på overgangsmarkedet, og begynner nå å få laget til å fungere med tilvekstene.
Rosenborg tror jeg at kan punktere allerede mot Odd i Skien. Dette er alltid jevne og spennende kamper, hvor Odd slett ikke har gjort det dårlig før (på hjemmebane.) De kan utmerket godt tape poeng mot Lyn også. Det ville ikke være noen bombe. Så spørs det om trønderne klarer å beholde troen etter disse kampene. Jeg tror at nervene på Lerkendal fort kan bli frynsete hvis de går på et tap nå umiddelbart etter å ha blitt avkledt av Sandefjord. Tipper RBK på bronse.

LSK er et topplag i år, og begynner å finne tilbake til formen fra vårsesongen. Jeg blir ikke det minste overasket om de tar gullet fra Brann, selv om jeg tror at bergenserne holder helt inn denne gangen.

Jeg tror ingen andre lag kan blande seg inn i medaljestriden. Start og Stabæk er "dark horses" i innspurten, men jeg tviler på at det holder. De tre på toppen ser ut til å være i en egen klasse.

22.sep.2006 @ 14:24:12
Postet av: Asle Jørgensen

makan til innlegg. det lyser brannpatriot lang vei her.

22.sep.2006 @ 14:29:50
Postet av: Kai Øby

Brann vinner serien med ca.4-5 poeng. Lillestrøm og Rosenborg er for ustabile. Et av lagene blir nummer 2 med mimst mulig margin

22.sep.2006 @ 14:37:07
Postet av: Lunsj med headset på

Start tar medalje...

22.sep.2006 @ 14:52:20
URL: http://www.ikstart.no
Postet av: Christian

Har noen glemt Start. Er ikke mange poengene opp, og nå har vi også kun serien å tenke på.

Tipper:
1 Brann
2 RBK'
3 Start
4 LSK

Nedrykk: Samma hvem som rykker ned, bare det blir Fredrikstad..

HEIA START :-)

22.sep.2006 @ 15:23:45
Postet av: Oddær

Her snakker vi tabell:

Odd Grenland 26 13 8 5 42-27 15 47
Brann 26 14 5 7 44-30 14 47
Rosenborg 26 13 8 5 43-30 13 47
Lillestrøm 26 11 9 6 40-31 9 42
Start 26 10 8 8 32-34 -2 38
Vålerenga 26 10 7 9 42-35 7 37
Stabæk 26 9 10 7 41-34 7 37
Lyn 26 10 7 9 33-34 -1 37
Viking 26 8 7 11 29-36 -7 31
Sandefjord 26 9 4 13 34-47 -13 31
Fredrikstad 26 6 10 10 35-44 -9 28
Tromsø 26 6 9 11 33-40 -7 27
HamKam 26 6 5 15 34-45 -11 23
Molde 26 6 5 15 29-44 -15 23

Oddrane drar i land detta!

22.sep.2006 @ 15:48:03
Postet av: johannes

Rosenborg kommer til og vinne serijen foran brann og så lsk så start odd grenland stabek og lyn sanefjord fredriksta hamkam vikig molde tromsø.

22.sep.2006 @ 15:50:06
Postet av: mhm

Start komme inn og snappe gulle ifra alle de der 'tre store' noobså :D

22.sep.2006 @ 18:01:24
Postet av: Heia brann

Brann vinner med 2-5 poeng til rbk.LSK kommer 2 poeng bak RBK 1 framføre Start.Viking skal rykke ned,hehehehe(bryne vinner kvaliken)

22.sep.2006 @ 21:27:45
Postet av: Hatshepsut

Brann har husket langbuksene sine denne gangen, og vinner greit i Tromsø med Bakke som "Man of the match"!
Odd er meget gode hjemme, og vinner greit over RBK og LSK i Skien. LSK taper også bortekampen i Sandefjord, de tapte mot Sandefjord i vår. Brann vant 4-1 over RBK i Bergen ifjor og i vårens treningskamp, og bør vinne greit hjemme.

BRANN:
21 Tromsø - Brann 0-2 3p
22 Brann - Odd Grenland 3-0 3p
23 Lyn - Brann 0-0 1p
24 Brann - Rosenborg 4-1 3p
25 Brann - HamKam 3-1 3p
26 Viking - Brann 1-1 1p
Totalt: 14p

LSK:
21 Molde - Lillestrøm 3-1 0p
22 Lillestrøm - Stabæk 1-0 3p
23 Sandefjord - Lillestrøm 3-1 0p
24 Lillestrøm - Tromsø 2-0 3p
25 Odd Grenland - Lillestrøm 1-0 0p
26 Lillestrøm - Lyn 2-1 3p
Totalt: 9p

ROSENBORG:
20 Rosenborg - Tromsø 2-1 3p
21 Odd Grenland - Rosenborg 1-0 0p
22 Rosenborg - Lyn 2-0 3p
23 HamKam - Rosenborg 2-0 0p
24 Brann - Rosenborg 4-1 0p
25 Rosenborg - Viking 2-1 3p
26 Fredrikstad - Rosenborg 3-1 0p
Totalt: 9p

Det betyr at Brann får 54 poeng, mens Lillestrøm og Rosenborg får 45 poeng.

22.sep.2006 @ 23:10:01
URL: http://www.namo.no
Postet av: Anders S

Hahaha..i alle dager for en spekulering.

Du mener altså at brann ikke tar poeng borte mot tromsø. Til tross for sykdom hos både spillere og trener i tromsø. Dessuten har tromsø tippeligaens dårligste hjemmestatistikk. Men allikevel tror du ikke at brann som er serieleder, og som strengt tatt ikke har variert i kvalitet, men kun i resultat ikke skal kunne ta 3 poeng borte mot dumpekandidaten? Finner dine spådommer ganske så komiske.

Rbk har en vanvittig svak backfirer, og vil neppe klare poeng i bergen.

Brann tar 15 poeng og med det havner gullet i fiskeværsbygda.

Lsk slår derimot molde og odd, men taper hjemme mot stabæk som nå har gunnarson tilbake fra karantene. lsk tar 15 poeng og sølv.

rbk derimot taper som sagt mot brann, men også mot fredrikstad og spiller uavgjort mot viking og odd. Rbk havner på 4. plass bak start.

23.sep.2006 @ 03:44:47
Postet av: Anders

Har så forbannet med nerver. dag og natt...

1. brann
2. rbk
3. start
4. lsk
5. odd

23.sep.2006 @ 04:03:49
Postet av: silje lille

fugla tar gullet i år:D

23.sep.2006 @ 15:23:07
Postet av: Kristian

Du har mye rett i det du sier men eg tror Brann stikkar av med seieren tilslutt. det kommer til å bli jævli jevnt,men eg tror kampen mellom Brann-Rosenbor blir utfallet av seriegullet. Brann vinner den kampen 2-1 og blir seriemestrer. Mens Lillestrøm kommer til å gå på noen smeller som gjør at de mister gullet.
Brann(Gull)51 poeng.
RBK( Sølv) 49 poeng
Lillestrøm( Bronse)46 poeng.

24.sep.2006 @ 11:48:14
Postet av: Arild P.

Helt enig at BRANN for problemer i Tromsø idag.Selv med tap her,så tar de minst 11 poeng i de resterende 5 kampene, og det holder til et meget fortjent gull.Skulle det utrolige skje at et avdanket lag fra trøndelag vinne serien i år,ville det være skremmende for norsk fotball.Da snakker vi om en gjeng som har vært overbetalte i norsk fotball i 15 ÅR(henv.didrik).HEIA BRANN,gleder meg til stadion 22.10 da blir serien avgjort med res.BRANN 3_- rbk 0

24.sep.2006 @ 12:02:50
Postet av: Terje ¤

Ja jeg kan vel si meg tildels enig i din oppsummering. Jeg har en personlig mening om at poengsankingen vil fordele seg litt anderledes.

Her er oppsettet:
BRANN:
21 Tromsø - Brann 0p

22 Brann - Odd Grenland 1p

23 Lyn - Brann 0p

24 Brann - Rosenborg 0p

25 Brann - HamKam 3p

26 Viking - Brann 0p

Totalt: 4p

ROSENBORG:

20 Rosenborg - Tromsø 3p

21 Odd Grenland - Rosenborg 3p

22 Rosenborg - Lyn 3p

23 HamKam - Rosenborg 3p

24 Brann - Rosenborg 3p

25 Rosenborg - Viking 3p

26 Fredrikstad - Rosenborg 0p

Totalt: 18p

LSK:

21 Molde - Lillestrøm 0p

22 Lillestrøm - Stabæk 1p

23 Sandefjord - Lillestrøm 0p

24 Lillestrøm - Tromsø 1p

25 Odd Grenland - Lillestrøm 0p

26 Lillestrøm - Lyn 1p

Totalt 3 poeng.


Da blir tabellen for dagens trio som følger.


RBK 26 54
Brann 26 44
LSK 26 39

Det betyr at andre lag kan blande seg inn i medaljestriden. RBK taper mot FFK i siste kamp, i all den tid seriemesterskapet allerede er sikret. Lillestrøm Og Brann er 2 vingle lag som nå føler presset og febrilsk kaver etter seriegullet de ikke får i år. De hadde en stor margin på RBK og det er en demotivasjon for lagene. Tipper *enga kiler seg inn blant topp 4 sammen med Stabæk.

25.sep.2006 @ 13:52:00
Postet av: Christian

jeg håper og tror at brann vinner serien i år,men da må andresen spille resten av kampene. dere så gjo bare hvor mye dårligere brann spilte mot tromsø, men med det er respekt over det tromsø klarte etter å ha hatt så mye problemer. men brann må slå rbk på stadion ellers er det nok avgjort fordi rbk er tilbake i gamle takter og de har en match vinner i steffen iversen som har komt i form. brann kommer til å vinne 1-2 i oslo mot lyn , vinne 3-1 mot odd ,slå hamkam lett 4-0 på stadion fordi hamkam er et dårlig bortelag.og det kommer til å spille o-o mot viking. rbk tapper mot hamkam og fredrikstad,kan få problemer mot lyn. TABELLEN BLIR SLIK: 1.brann 2.rbk. 3.vif 4.lsk

30.sep.2006 @ 17:02:42
Postet av: Terje¤

Dette er fasiten så langt..

RBK 24 42-22 49
Brann 24 37-30 43
VIF 24 38-27 38
LSK 24 39-33 38
Lyn 24 32-32 35
Start 24 27-30 34
Stabæk 24 40-35 33
Odd 24 29-33 29
Sandefjord 24 34-43 29
Ham-Kam 24 33-32 28
FFK 24 35-44 28
TIL 24 31-36 26
Viking 24 25-33 26
Molde 24 27-39 25


dette var fakta for noen uker tilbake..:)
Postet av: Terje ¤
Ja jeg kan vel si meg tildels enig i din oppsummering. Jeg har en personlig mening om at poengsankingen vil fordele seg litt anderledes.

Her er oppsettet:
BRANN:
21 Tromsø - Brann 0p

22 Brann - Odd Grenland 1p

23 Lyn - Brann 0p

24 Brann - Rosenborg 0p

25 Brann - HamKam 3p

26 Viking - Brann 0p

Totalt: 4p

ROSENBORG:

20 Rosenborg - Tromsø 3p

21 Odd Grenland - Rosenborg 3p

22 Rosenborg - Lyn 3p

23 HamKam - Rosenborg 3p

24 Brann - Rosenborg 3p

25 Rosenborg - Viking 3p

26 Fredrikstad - Rosenborg 0p

Totalt: 18p

LSK:

21 Molde - Lillestrøm 0p

22 Lillestrøm - Stabæk 1p

23 Sandefjord - Lillestrøm 0p

24 Lillestrøm - Tromsø 1p

25 Odd Grenland - Lillestrøm 0p

26 Lillestrøm - Lyn 1p

Totalt 3 poeng.


Da blir tabellen for dagens trio som følger.


RBK 26 54
Brann 26 44
LSK 26 39

24.okt.2006 @ 23:34:38

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2110242
hitsimg