TV2Nettavisen

Ta deg fri nå, Gamsten

Av Thomas Enger - 06.jun.2007 @ 23:05
Sjelden har en norsk fotballspiller hatt mer behov for ferie enn Morten Gamst Pedersen.

Norge har slått Malta og Ungarn 4-0 i løpet av et tidsrom på fem dager. Det er åtte år siden sist Norge vant to strake kvalikkamper på Ullevaal Stadion, men for Morten Gamst Pedersen spiller neppe akkurat det så veldig stor rolle nå. For de to siste landskampene vil han antakelig glemme så fort som mulig.

Han gleder seg helt sikkert over Norges fremganger, men personlig må kampene ha vært en gedigen nedtur for Blackburn-proffen. Han tar neppe ferie med noen god følelse. Mot Malta slet han med magen, og mot Ungarn slet han med - tja - det meste. Han kom i hvert fall aldri i gang. En überbegredelig kamp ble altså etterfulgt av en middelmådig en.

Og det holder selvsagt ikke.

Nå er det fotballpause for de norske proffene. Morten Gamst Pedersen bør ta med sin kjære et sted der han kan ligge på en solseng, høre på We Are The World og ikke tenke på fotball i det hele tatt.

Alle kan ha en dårlig dag. Og alle kan være ute av form. Derfor er det en god trøst for Gamsten og for Norge at det er en god stund til neste gang. Morten Gamst Pedersen kommer helt sikkert til å være i landslagstroppen ved neste korsvei også, for han er en god fotballspiller. Og det er nok av tid til å komme seg i form til Norge skal møte Moldova og Hellas i de neste kvalifiseringskampene.

Men på en dag da det norske fotball-landslaget vinner 4-0, blir det feil å overfokusere på det negative. Eller tenke på det.

For vi har 13 poeng nå, vi henger med i EM-gruppen vår så det holder, og vi har ikke minst spilt på oss selvtillit i vår egen hage. I tillegg har John Carew, innimellom de mer eller mindre håpløse missene sine alene med keeper, også truffet nettmaskene to ganger.

To mål på fem sjanser er godkjent og vel så det, John, men det gjør ikke noe om du finner fram ballen og stiller deg foran et mål i ferien. Du har ennå en god del å gå på der.

Men i dag skal vi glede oss over fire flotte norske mål, tre poeng og knallstemning på Ullevaal Stadion.

Det var en stund siden sist.

Kommentarer:
Postet av: ola|

Idiot.

06.jun.2007 @ 23:48
Postet av: Joakimo

Gamst kommer!! Du kan jo se på han at han er sliten, er jo heller ikke så rart det for å si det sånn. Gamst er god, han spilte ikke en god kamp sistgang, men når gamst ikke fikk til noe idag, og folk ikke fikk til det samme i samme situasjon så kom kommentatorene med kritikk som bare det på gamsten, mens de andre som gjorde den samme feilen ikke fikk noe imot seg.
Gamst kommer til å stige etter noen uker fri, han er en av de beste spillerene på landslaget, og kan ikke bli stemplet som noe annet på grunn av en dårlig kamp!
Kjør på gamst, du slår hardt tilbake!!

07.jun.2007 @ 01:22
Postet av: Franky

En liten rettelse, Carew har 3 mål. :)

07.jun.2007 @ 07:03
Postet av: Charlie

Synes media har utrolig lett for å henge seg opp i ting og finn sine skyteskiver. I går var alle ute etter å finne noe og utsette på Gamst. Jeg synes han var helt grei i går. Ingen tvil om at han ikke har gjort det så godt på landslaget som i Blackburn, men blir lei av all krisemaksimering som er i media..
Hvis alle spillere hadde blitt vurdert like kritisk som Gamst, er det mange av de i går som hadde får dårlige karakteristikker av innsatsen i går.
Gamst hadde en viktig neste siste assist i går blant annet..
Holdt kjeft og fokuser på det positive når landslaget for en gangs skyld presterer godt..

07.jun.2007 @ 07:29
Postet av: Rune

Hvorfor i alledager skal Gamsten legge seg ned å høre på 'We Are The World'?
Låta stinker jo værre enn sokkene til Ivers.
Ville vel heller anbefale 'Warpath' fra Hypocrisy.

07.jun.2007 @ 08:28
Postet av: bø

Gamsten er dårlig har aldri hatt noen god landskamp, har scoret noen flottw fål. Men det er vel det han har gjort.
Bra på blacknurn, men elendig på landslaget.
Men der er mange som har vært lig adårlige den siste tiden på landslaget, Andresen Ivers, Doffen, + mange fler.

07.jun.2007 @ 09:20
Postet av: Ola

Sitat:
"Men på en dag da det norske fotball-landslaget vinner 4-0, blir det feil å overfokusere på det negative. Eller tenke på det."
Allikevel klarer forfatteren å bruke 2/3 av innlegget sitt på å fokusere på noe som han mener er negativt. Gratulerer.
PS: jeg er drittlei av at media prøver å finne en syndebukk etter kampene til Norge, uansett om vi taper eller vinner. Hva er poenget med å bryte ned moralen til spillerne ved å vinkle alt dere kan negativt? Hvilket lag heier dere egentlig på?

07.jun.2007 @ 09:51
Postet av: giorgio

Norge knekte ialfall dødballkoden, da gamst ble vraket som eksekutør der. Skapte mye mer farligheter på dødballer i dag, honnør til Riise og Andresen for gode server. En genistrek av Hareide, men etter nok kamp under pari , bør vi vurdere andre venstrekanter som spiller med mye mer glød og entusiasme. Se bare på Bjørn Helge Riise, spilleglede og blør for drakta, en slik vi trenger, ikke en gamst som er mer opptatt av å ha nok gele i håret....

07.jun.2007 @ 16:38
Postet av: Trond

Hei,
ser at Thomas Enger er en ivrig bloggskriver. Men hvorfor, Herr Enger, svarer du ikke noen av leserne som tar seg bryet med å legge inn kommentarer til dine blogger? Er ikke poenget med en blogg at man skal debattere og føre en slags Q&A? Deltar du inkognito?
Mvh

11.jun.2007 @ 16:19
Postet av: rOFFE

Gamsten er en ræva fotballspiller med en ræva personlighet. tror han er david beckham, noen burde fortalt han hvor totalt på jordet det er. ligner mer luke chadwick. hater gamsten, og alle jeg snakker med hater gamsten, untatt noen tullete blackburn fans

07.jul.2007 @ 15:58

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5457349
hits