TV2Nettavisen

Første innlegg

Av Thomas Enger - 03.apr.2006 @ 17:20:04

Velkommen til min blogg!


Kommentarer:
Postet av: Anders Lothe

Håper ikke vi får en høst- og vinter-sesong. Kommer nok til å komme betraktelig mindre folk på kampene i minusgrader og snøstorm.

Hvorfor skal vi gjøre dette for landslaget? Vi kommer jo ikke til å vinne VM pga. at Tippeligaen følger europa.

Våre nøkkelspillere på landslaget spiller uansett i europeiske ligaer, så hvorfor innføre europeisk modell?! Synes faktisk utenlandsproffene er dårligere på landskamp enn spillere fra Tippeligaen. Her går det på innstilling, ikke om vi spiller fotball på vår og sommeren.

Skal Tippeligaen utvides kan det heller spilles midtukekamper. Det bør en Tippeligaspiller i dag greie. Lag som spiller Champions League har det nesten som rutine å spille to kamper i uken. Det går greit det.

23.apr.2006 @ 13:26:57
URL: http://www.frening.com/
Postet av: Ulrik Helleland

Jeg er blant dem som mener at Tippeligaen bør legges om til Europeisk målestokk, men jeg mener at det bør gå helt fint selv om Norge har en kald vinter. Tippeligaen bør også økes til 16-18 lag.

Så sier de fleste at banene ikke tåler å spilles på i januar/februar. Det trenger de heller ikke. Hvis vi begynner med sesongen i Norge så tidlig som i Juni, Juli, med mindre det er VM/EM og holder på til oktober/november. Så kan lagene ta en vinterpause i serien, og fortsette serien i mars/april, og spille frem til mai, juni. Deretter en sesongpause på 2-3 uker, før en begynner på ny sesong... Er dette en reell mulighet, eller blir det for stort sprik med en lang pause midt i sesongen???

24.apr.2006 @ 11:12:05
Postet av: Martin

Ulrik, Har du røyka sokka dine?
det der er det samme som vi har idag, bortsett fra at sesongen i dag går over sommerhalvåret. med ditt alternativ får vi nok et skikkelig trøkk og oppmerksomhet rundt fotballen skal du se....

og nei det er ingen reel mulighet. meningsløst forslag jeg ikke skjønner noe av...

24.apr.2006 @ 14:30:55
Postet av: Exenpipp

Hvorfor spiller ikke espen johnsen på rosenborg er han skadet

24.apr.2006 @ 15:27:35
Postet av: Ulrik Helleland

Nei, poenget mitt er at da får vi en serie som følger Europa, så at laget som vinner Tippeligaen slipper å vente nesten et år før di skal ut i Champions League-kvalikk.

26.apr.2006 @ 12:50:05
Postet av: Erik F.

Dette er en idé jeg tror de fleste klubber i eliteserien støtter. Men samtdig er det et viktig utstillingsvindu for lokale spillere å få prøve seg mot a-lagsaktuelle eliteseriespillere. Og kostnadene for eliteserieklubbene vil bli større i et allerede stramt budsjett. Dette er bare noen få av argumentene som stiller seg i mot forslaget om egen rekrutteringsserie.

26.apr.2006 @ 16:02:22
URL: http://viking-fk.no
Postet av: Lars

Hei

hva er den store forsjellen på kunst vs natur gress ?

Hvorfor øker kunstgress skjansen for skader ?

Hvorfor vil ikke attraktive motstandere spille på kunstgress ?

har ikke så god peiling på disse greiene :)

27.apr.2006 @ 18:49:03
Postet av: Engis

Hei!
Nå har tippeligaen begynt, og lillestrøm virker sterke. Hvor langt tror du de kommer i år? I Adeccoligaen har Aalesund kommet best i gang. Hva tror du om de i år? Ofte er det slik at det laget som kommer på 2 plass i tippeligaen får et tungt år etter andreplassen, tror du det skjer med start i år?

01.mai.2006 @ 11:25:48
Postet av: Nydal

Må bare få dette ut og se om fler er enig! For en tid tilbake gikk det et innslag på nyhetene og sporten utallige ganger, der andresen sa: "Nei hehe, jeg er ingen bølle, tvert imot!".
Men man trenger bare å svitsje innom en brann-kamp i 5 sekunder for å se den sympatiske landslagskapteinen kjefte eller slåss med mot- eller medspiller! Martin Andresen er en falsk bøllete midtbanedirigent, eller hva?

03.jul.2006 @ 15:23:03
Postet av: Stig

Det sluttresultatet du har skrevet tror jeg ikke er så fryktelig langt unna sanheten. Men personlig tror jeg alle tre topplagene plukker flere poeng enn hva du tipper. Men time will show.. =)

29.sep.2006 @ 23:36:49

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1044735
hitsimg